torstai 3. syyskuuta 2015

No rain No rainbow

"Sometimes you have to stop worrying, wondering, and doubting. Have faith that things will work out, maybe not how you planned, but just how it is meant to be." Nuo sanat kuvaavat hyvin tunnetta, johon yritän vielä maanantaiksi päästä. Kirjoitukset ovat hyvin stressaavat minulle ja normaalista koulunkäynnistä pitäisi selviytyä siinä yhteydessä. Eilisen jälkeen tajusin, että en voi tehdä muuta kuin antaa parhaani ja välillä pitää nostaa katse kirjasta keskittyäkseen muuhun. Viime kevään kemian kirjoitukset eivät olleet lähellekkään näin vaikeat minulle kuin nyt tuleva biologian koe, vaikka olen aina ollut hyvä biologiassa. Tuntuu, että uutta tietoa on niin paljon, ettei pää kerkeä mukana sisäistämään kaikkea. Eilen kävin kuitenkin äitini kanssa ilmajoogassa ja viikon päänsärky putki katkesi. Pitkään aikaan en ole joogassa käynyt,mutta pidän siitä kovasti, sillä oloni rentoutui täysin ja sitä toivoinkin. Liinan varassa keikkuminen oli uusi kokemus, jonka haluisin kokea vielä uudemman kerran. Kuvituksena tähän postaukseen laitan viime viikonlopun kuvista muutamat otokset.




Vallallaan oleva juurikasvu odottaa vielä ensi viikkoon uutta punertavaa väriään. Sävyn muuttaminen on ollut hieman harkinnassa, mutta katsotaan mihin tulen päätymään. Iso kiitos äitille vielä huivin lainasta!

Viikonloppuna ajattelin saada aikaiseksi tehtyä postauksen kuinka minusta on tullut tällainen kuin nyt olen. Joten palaillaan! :)

Terkuin Saaara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti