maanantai 10. elokuuta 2015

Viikkokatsaus

Viimeinen lomaviikko kului äärettömän nopeasti. Tuntui ettei mitään kerennyt tekemään, mutta nautin kuitenkin viikosta. Vihdoin kesäkin alkoi antaa parastaan ja lämpötilat ovat jo melkein helle lukemissa. Harmi vain, että koulu alkaa huomenna ja lämmöstä nauttiminen jää paljon vähemmälle. Ylioppilaskirjoitukset ovat kuukauden päästä edessä ja into lukemista kohtaan on vielä hukassa. Toivotaan kuitenkin, että se löytyisi mahdollisimman pian. Tässä kuitenkin menneen viikon kuvia puhelimesta.






Paper Towns 

 Viikko sitten sunnuntaina kävin ystäväni kanssa Lappeenrannassa katsomassa Paper Towns- elokuvan. Olin kovasti odottanut sen näkemistä ja pidin elokuvasta paljon. Se kuitenkin yllätti loppuratkaisullaan ja suosittelen kovasti katsomaan, jos sellaiset elokuvat yhtään kiinnostavat. Ennen elokuvaa kävimme Coffee Housessa kahvilla.

Maanantai kuluikin aamupäivästä urheilukentällä seiväsharjoituksia katsellessa ja tiistaina katsastin "valmennettavien" kisat.

Pink Panthers

 Keskiviikkona tein ystäväni kanssa suunnittelemattoman reissun Lappeenrantaan. Kiertelimme kaupoilla ja kävimme hakemassa Jungle Juice barista smoothiet viilennykseksi.




 Torstaina oli poikaystäväni järjestämän sadepäivän sisäpiknikin vuoro. Ihanat herkkutarjottimet ja jakso Criminal mindsia kruunasi päivän. Illalla kävin tekemässä vielä käsitreenin salilla.

Perjantai kului päänsärkyä parannellessa ja vadelmia poimiessa.



Lauantaina oli vuorossa ns. vuosipäivän juhlintaa. Ravintola illallinen Amarillossa ja leffan katselua kotisohvalla. Tykkäsin!

Sunnuntaina pitkät unet ja kunnon pyörälenkki.

Tällainen oli minun viikkoni. Ainakin voin sanoa nauttineeni kesälomasta viime metreille asti. Opiskelun iloa kaikille!

Terkuin Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti