perjantai 14. elokuuta 2015

Väripilkku liikenteessä

Ensimmäinen kouluviikko on kunnialla takana! Ei sitä kovin rankaksi voi laskea, sillä yhtenäkään päivänä en koulussa istunut neljään asti, vaikka lukujärjestys muuta näyttääkin. Ensimmäiselle viikolle sattuu aina opettajien kokoukset, mitkä hieman keventävät aloitusta. Ensi viikkoa odotellessa! Neljään asti koulussa istuminen on erittäin puuduttavaa, mutta onneksi tämä on viimeinen jakso, jossa lukujärjestys näyttää niinkin ikävältä. Kuitenkin, koulu alkoi lämpöisissä merkeissä, sillä aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja heti aamusta lämpötila oli kahdenkymmenen asteen paremmalla puolella. Täydellinen aamu asukuville! Tässä siis kuvausreissun tuloksia.






mekko - veromoda, vyö - primark,
lasit - ray ban, medaljonki - kalevala Medaljonki Lapista

Lumene gel effect- silver sand


Veromodasta ostettu printtimekko on yksi tämän hetken henkilökohtaisia lemppareitani, mukava päällä, se on kevyttä materiaalia ja käyttökelpoinen monien vöiden kanssa tai sitten ilman. Pitkät hihat myös mahdollistavat käytön pidemmällekkin syksyyn ja minun tapauksessani myös talveen. 

Nyt aloitan viikonlopun vieton ja kirjoituksiin lukeminen saa jäädä hetkeksi. Maanantaina sitten taas uudella innolla! Puhtaat lakanat ja leffa odottaa, parasta <3 

Hauskaa viikonloppua!
Terkuin Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti