tiistai 25. elokuuta 2015

Piknik auringon alla

Viime viikonloppu kului makean aurinkoisesti. Säät ovat hellineet ja lämpötila on aamukylmyydestä huolimatta suosinut. Viikko on kulunut koulujuttujen parissa ja ylioppilaskirjoitukset lähenevät pelottavaa vauhtia. Osaaminen ei ole vielä toivotulla tasolla, mutta onneksi on kuitenkin vielä vähän aikaa tehdä asille jotain. Perjantaina muistin taas kuinka paljon pidän leipomisesta. Pitkään aikaan en ole leiponut mitään ja nyt tänä viikonloppuna tuli sekin asia korjattua.



Perjantaina tein poikaystävälleni makean välipalan rankasta kouluviikosta selviämisen kunniaksi. Leivoin itse gluteenittomia juustosämpylöitä, joista tuli oikein maukkaita, vaikka en mitään ohjetta niihin käyttänytkään. Tuoreiden sämpylöiden seurana oli suklaa fondueta ja erilaisia hedelmiä.



Lauantaina oli vuorossa ystäväni synttäripiknik. Olimme rannalla, söimme herkkuja ja pelasimme mölkkyä. Päivä oli ihanan aurinkoinen ja lämpöä riitti pitkälle iltaan. Aamupäivä kului telkkarin ääressä Pekingin mm-kisoja katsellessa.


Leivoin piknikille sitruuna-valkosuklaa juustokakun, joka onnistui hyvin. En kovin usein käytä leipomisessa reseptejä, niin kuin en tämänkään tuotoksen kohdalla tehnyt. Kakku ei ollut liian makea, mutta ei myöskään kirpeä. Tällaisen tulen varmasti tekemään uudelleen!
Olisipa vielä kesäloma!



Nyt iltapalalle ja valmistautumaan huomiseen koulupäivään. Makoisaa loppuviikkoa!
Terkuin Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti