keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Luukku nro.2

Jeii! Se on jo toinen päivä joulukuuta. Miun lemppari kuukausi näistä talvikuukausista, vaikka lumi ei olekaan pysyvästi tänne saapunut. Kovasti kyllä toivon valkeaa joulua, kuuluhan se perinteisesti suomalaiseen jouluun ja erityisesti minun jouluuni. Kuluneet kaksi viikkoa ovat pitäneet sisällään kaikenlaista mukavaa ja ei niin mukavaa. Vihdoin ja viimein voin sanoa, että koulunkäyntini on enää kirjoituksiin valmistautumista ja kursseja on tähänkin mennessä karttunut jo huimat 82 kappaletta. Motivaatio opiskeluun on vielä hukassa, mutta eiköhän se viimeistään lomalla löydy! Eilen kävin tutustumassa yliopistovaihtoehtoihin studia-messuilla ja oma valintani selkeytyi entisestään. Sen ohessa kerkesin myös pyörähtää keskustassa syömässä sekä kiertelemässä kauppoja. Tunnelma Helsingissä on niin erilainen kuin täällä, siellä voi tunteaa joulun sateesta huolimatta ja kaikki ne jouluvalot, mitkä koristavat kauppakeskuksia ja katukuvaa ovat upeita.




Menneet viikot ovat olleet täynnä pientä herkuttelua, mutta eihän se aina ole pahasta vai mitä! Kokeilin äitini kanssa sushia ensimmäistä kertaa ja tykästyin siihen heti. Viimeistä koeviikkoa kahvittelin ystäväni kanssa suklaakakun kera ja saimme hämmästellä väenpaljoutta keskustan kahviloissa. Ei sellaisia tilanteita ihan joka torstai tule vastaan puoliltapäivin, varsinkaan Imatralla. 



Onnistuin myös yllättämään itseni, sillä kävin ohjaamassa aitatreenit, vaikka treenejä en ollutkaan vetänyt ikuisuuksiin ja kynnys siihenkin asiaan oli vihdoin ylitettävä. Oli ihana katsoa muiden nauttivan juoksemisesta ja ehkä mienäkin vielä joku päivä voin pari aitaa aitoakkin. Muutama viikko takaperin tein vieraille kokeilukakun pappani juhlia ajatellen ja lopputuloskin oli ihan onnistunut.





Ensi kerralla vähän jouluisempaa aihetta, ihanaa joulukuuta kuitenkin!
Terkuin Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti