torstai 31. joulukuuta 2015

Joulukuun viimeinen

Vuosi vierähti ohi silmien hyvin nopeasti  ja tuntuu epärealistiselta juhlia vuoden vaihtumista jo nyt. Kuluneeseen vuoteen on mahtunut iloa, surua, onnen kyyneleitä ja jopa kiukunpuuskia. Vuosi sitten aloitin vuoden 2015 juoksukiellossa ja nyt aloitan vuoden 2016 varvas leikattuna ja huonosti liikkuvana, joten sen osalta en kauhean innokkaasti aloita tulevaa vuotta. Onneksi kuluneeseen vuoteen mahtuu paljon ilonaiheita tasapainottamaan niitä ei niin mukavia. Blogini osalta olen ollut hyvin tyytyväinen, sillä kulunut puolivuotinen on yllättänyt minut positiivisesti ja antanut intoa kirjoittamiseen. Ajattelin listata asioita, jotka opin kuluneen vuoden aikana kantapään kautta.



Omaa kehoaan on kuunneltava
Urheilukesäni ei päättynyt ihan niin kuin olisin toivonut ja kivut olivat olleet osana jokapäiväistä elämääni jo pidemmän aikaa. Tajusin kuitenkin itse liian myöhään mikä niiden tarkoitus oli.

On osattava elää hetkessä
Jotkin asiat tai ihmiset eivät ehkä ole enää myöhemmin mukana elämässä,  joten niistä on opittava nauttimaan juuri sillä hetkellä kun se on mahdollista.

Kun ovi sulkeutuu edessäsi avautuu toinen sen tilalle 
Tähän en ole halunnut uskoa, mutta niin siinä vain kävi, kun lopetin kilpaurheilun en uskonut minkään korvaavan sitä. Tottahan se on ettei sitä korvaa mikään, mutta olen löytänyt uusia asioita mihin käytän aikaani nykyisin.

Aina ei voi onnistua
Olen kohdannut vuodessa monia epäonnistumisen hetkiä, mutta niistä on vain otettava opikseen ja tehtävä asiat seuraavan kerran paremmin. Tärkeintä on kuitenkin hyväksyä asiat ensin itse.

Ystävät ovat apu kaikkeen
Vaikeuksien kautta ymmärsin kuinka arvokasta on omistaa ystäviä jotka ymmärtävät ja kuuntelevat. He saavat ajatukset muualle ja olo paranee heti.



Ensi vuodelle on jo paljon suunnitelmia tiedossa, mutta kerron niistä myöhemmin!


Ihanaa uutta vuotta 2016 kaikille!
Terkuin Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti